Mitt første minne om god kaffe hadde jeg sammen med faren min i skogen. Etter mange timers tung jobbing med tømmer til kløyving av ved, satt vi ved bålet og kokte kaffe. Jeg ante ingenting om kaffe på den tiden, men det som var i koppen den dagen gjorde stort inntrykk på meg.

Fascinasjonen for kvalitetskaffe startet på midten av nittitallet, da mulighetene for å bestille forskjellige typer brente kaffebønner over interwebben gjorde at utvalget ble mye større og tilgjengeligheten lettere. Etterhvert ble nye bryggemetoder tatt i bruk, og kaffe var blitt en lidenskap.

I 2001 fikk jeg jobb på Mocca/Java/Kaffa i Oslo som barista og kaffebrenner. Med Trish Rothgeb og Robert Thoresen som læremestere ble dagene fylt med kaffetekniske og smaksrike opplevelser. I 2003 vant jeg Oslo-mesterskapet i Baristakunst.

Sammen med Magnus Lindskog startet jeg Supreme Roastworks i 2008. I 2012 åpnet vi vår første kaffebar på Grünerløkka.

Med 15 års profesjonell erfaring som kaffebrenner og barista startet jeg De Dype Skoger Kaffebrenneri, et gårds- og familiebrenneri i hjertet av Vestfold.

Fokuset er ganske enkelt å finne uvanlige kaffetyper med naturlige, varierte og rene smaker av høy kvalitet.

Ta kontakt med oss om du ønsker kaffen vår i butikken, kaffebaren, på kontoret, restauranten, etc.

Med vennlig hilsen,

Joar Christoffersen

kaffe@dedypeskoger.no
tlf: 93447328

diedrich4

downunda

Joar Christoffersen